Sinds december 2014 vragen wij onze klanten om onze diensten te beoordelen. Deze reacties komen op deze pagina te staan. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Inmiddels staan er 121 beoordelingen online.

Teun van den Heuvel

28 mei 2017  | 

Beste Peter,

Bij deze wil ik nog een positieve review doorgeven voor jouw collega Veroni. Ze heeft ons heel goed geholpen voor de keuze van onze nieuwe keuken. Ze is een heel warm en zakelijke betrouwbare persoon. Wat mij ook heel erg aan stond was dat ze geen 9 tot 17 uur mentaliteit heeft. Zelfs in de avond na werktijd en dagen na werk staat ze de klant altijd vriendelijk te woord en heeft ze heel snel antwoord of de oplossing. Veroni verdient voor haar perfecte dienstverlenging zelfs een 10😁!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: NVT

Mariëlle

19 januari 2017  |  Mariëlle

Prettige ervaring. Aardige deskundige verkoper. Helder advies. Prachtige kwaliteit. goede prijs. geen fratsen

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: NVT

Fam. Witteveen

6 januari 2017  |  Fam. Witteveen

Wij hebben meerdere afspraken gehad en onze ervaring is goed.  goed voorbereid en alles voor elkaar tijdens de afspraak. Volledig en professioneel advies.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Bas

20 december 2016  |  Bas

Beoordeling: Zeker niet slecht. Hulp waar nodig, goed meegedacht en alles binnen ons budget. Inmeten, levering, montage vriendelijk en goed.

advies: 4,5  |  design: 5  |  afspraak: 4,5  |  montage: 4,5

Vingerhoedje

20 december 2016  |  Vingerhoedje

toppie!

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 4

B. en R. van Geel

17 december 2016  |  B. en R. van Geel

Prettig gesprek gehad. Duidelijke uitleg over het verschil in materiaal van de kasten. Verkoper dacht mee met onze wensen, begreep goed wat wij wilden. Ook erg prettig zette hij ook geen druk om te kopen. Enige minpuntje was dat hij in het werkblad een kraangat vergeten had voor onze bestaande kraan en er miste een sierlijst.  Het kraangat heeft de monteur wel netjes opgelost, maar de sierlijst moet worden besteld, niet het grootste probleem maar was leuk geweest als het in 1 keer goed was gegaan.

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4

Annelies de Vreugd

3 december 2016  |  Annelies de Vreugd

Graag willen wij een pluim geven aan onze adviseur Roy . Zijn advies inzicht en kennis van zaken heeft ons een prachtige keuken opgeleverd waar wij erg blij mee zijn. We zijn zeer te spreken over de uitstraling van de keuken en de hoge kwaliteit voor een zeer goede prijs. Ook de bezorging en montage zijn goed verlopen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Sasha en Robin

4 september 2016  |  Sasha en Robin

Wij hebben een hele goede ervaring. Echte mooie kwaliteit gekocht, wel voor veel geld, maar niet duur. Echt gaaf om je keukenkastjes en lade dicht te gooien en dat ze net op het laatst heel zachtjes sluiten, hadden we eerder moeten hebben. Om kosten te besparen heeft mijn man samen met twee handige vrienden de keuken geïnstalleerd. Gelukkig was het geen bouwpakket maar alles werd gemonteerd geleverd, alleen stond daardoor wel het hele huis vol met enorme dozen. Nu de keuken er staat is het echt gaaf en zijn we er trots op. Ons volgende project wordt de badkamer.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

W.R. van het Hof, Breda

28 augustus 2016  |  W.R. van het Hof, Breda

Mijn beoordeling voor de duitse keukenwereld: Via de site heb ik een afspraak gemaakt. Dit vond ik wel een minpuntje omdat ik liever eerst alleen keukens ga bekijken om ideeën op te doen. Helaas kon dit dus alleen op afspraak. Uitleg was dat daardoor de kosten laag gehouden konden worden, ik zie zelf niet helemaal waarom. Dus toch een afspraak gemaakt en wel eerst even de showroom alleen met mijn vrouw doorgelopen. Dit was ook geen probleem, hebben we alle tijd voor gekregen. Daarna met de adviseur aan tafel gezeten. Hij heeft alle tijd genomen om te onderzoeken wat onze wensen waren. Omdat het gesprek nogal lang duurde (ca 3uur) hebben we een vervolg afspraak gemaakt. Drie dagen later zijn we teruggegaan en was de keuken al getekend. Helaas waren we intussen van mening veranderd en moest e.e.a. aangepast worden maar dat was in 20min gedaan. We hebben de keuken toen besteld en nu staat hij in ons huis te pronken. Onze beoordeling voor de duitse keukenwereld in het algemeen is goed.

Met vriendelijke groet,

Wim van het hof

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 4

Pieter , Eindhoven

28 augustus 2016  | 
advies:  |  design:  |  afspraak:  |  montage:

Martine Jonkman

26 augustus 2016  |  Martine Jonkman

Ik ben zeer te spreken over zowel het prettige advies als over de gehele gang van zaken. Erg veel keus in alle soorten keukens en mogelijkheden. Na het advies ben ik toch nog bij drie andere keukenzaken wezen kijken maar die kwamen niet eens in de buurt. Ook wil ik hierbij nog een pluim geven voor de verkoper die mij heeft geholpen. Ik heb nu een mooie strakke witte glanskeuken met AEG oven, magnetron, ceramise kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast met vriezer voor net geen 6000 euro. Goedkoper kan volgens mij niet, ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Familie S.P. Lierop

16 augustus 2016  |  Familie S.P. Lierop

Wij waren aangenaam verrast door de kwaliteit en de prijzen die werden aangeboden. Correct geholpen door mevrouw van Leeuwen, duidelijk en helder advies ontvangen. Wij hebben onze gesprekken als zeer prettig ervaren. Zeker gezien onze negatieve ervaring bij twee andere keukenzaken waarvan ik de naam hier niet zal noemen. Na onze aankoop is de keuken bij ons afgeleverd en gemonteerd door twee aardige heren. Wij zijn dus te spreken over de duitsekeukenwereld en kunnen het van harte aanbevelen. Wij bedanken mevrouw van Leeuwen voor het advies en voor de vriendelijke service. Voorlopig zijn wij geenszins van plan op korte termijn weer een keuken aan te schaffen, maar wij komen zeker terug.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Koen C.

9 augustus 2016  |  Koen C.

Keuken gekocht, tevreden, alles prima geregeld

advies:  |  design:  |  afspraak:  |  montage:

Anouschka en Peter Balthussen

6 augustus 2016  |  Anouschka en Peter Balthussen

Een nieuwe woning en als kers op de taart een droomkeuken uitgezocht bij Duitse keuken wereld. Een fantastische keuken. Pure kwaliteit. We kunnen iedereen een Nolte keuken aanbevelen. Ik laat alle visite de keuken zien. En hoe de laden heel zachtjes, vanzelf sluiten. Dat alleen al is de keuken waard.

 

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

S. Dekker

5 augustus 2016  |  S, Dekker

Een woord: uitstekend. Dit geldt voor zowel de service als waar het om ging, onze nieuwe keuken. We hadden een budget dat bij andere zaken aan de krappe kant bleek. Nu bij Duitse Keuken Wereld hebben we er ook nog een vaatwasser bij kunnen nemen! Kan niet beter. Wij raden het aan.

Stasja Dekker en Anita

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: geen

A. Ahmadi

2 augustus 2016  |  A. Ahmadi

Echt mooie keuken gekocht. Heel mooi en goeie kwaliteit. En niet duur, U kunt gerust keuken hier nieuw kopen.

advies:  |  design:  |  afspraak:  |  montage:

Familie Uitterhoeve,

28 juli 2016  |  Familie Uitterhoeve

UItmuntende prijs – kwaliteit verhouding. Vlekkeloze service en de keuken zorgvuldig en vakkundig geplaatst. Wij zullen zeker Duitse Keukenwereld zeker aanraden bij familie en vrienden.

Familie Uitterhoeve

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Gerard, Oss

27 juli 2016  |  Gerard, Oss

I.v.m. mijn nieuwe woning ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Naar wat rondzoeken bij Duitsekeukenwereld uitgekomen. Eerst een adviesgesprek gehad en mogelijkheden onderzocht. Daarna weer een afspraak gemaakt en een keuken uit laten tekenen door de adviseur. Alles verder prima, de keuken zou geleverd worden als ik klaar zou zijn met de verbouwing. Datum voor het instaleren en monteren afgesproken. Een week voor aflevering werd ik gebeld dat de afzuigkap waarschijnlijk pas 4 weken later geleverd zou kunnen worden. Balen dus want ik had al een housewarming gepland en dan staat er een keuken die nog niet af is. Maar goed, bleek een probleem van de leverancier te zijn en de afzuigkap bleek nergens in Nederland meer op voorraad te zijn. Ik wilde daarom korting op mijn keuken maar daar wilden ze niet aan. Om mij tegemoet te komen is wel als service aangeboden om tijdelijk een ander model op te hangen, dus dat heb ik maar gedaan. Gelukkig heeft het maar twee weken geduurd en is de afzuigkap alsnog geïnstalleerd. Al met al dus toch goed opgelost, prima service.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4

Marijke de Klerk

18 juli 2016  |  Marijke de Klerk

Wij zijn zeer te spreken over de service van Duitse Keukenwereld. We waren al in een ver gevorderd stadium toen we de zaak wegens droevige familieomstandigheden moesten stilleggen. DKW had hier all begrip voor en hebben de keuken zelfs zorgvuldig in opslag genomen toen deze volgens schema, maar voor ons op dat moment te vroeg, geleverd werd. Uiteindelijk een maand later de keuken geinstalleerd. Zijn er erg blij mee. 5 sterren!

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Anita & Tom de Vries

6 juli 2016  |  Anita & Tom de Vries,

Van ons krijgt Duitse Keukenwereld een 9 voor alle vakken. Je kunt wel zien dat we beiden in het onderwijs zitten. Maar echt, een 9 voor service, kwaliteit en prijs. Maar ook voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en helderheid.

Anita & Tom de Vries

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

SA.G.A. Kreuger

6 juli 2016  |  S.G.A. Kreuger

Ik ben eerst bij een aantal andere keukenzaken geweest maar geen spijt van de overstap naar Duitse keukenwereld waar een vergelijkbare keuken bovendien nog eens stukken goedkoper bleek te zijn.

S.G.A. Kreuger

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Femke en Theo Backx, Schijndel

28 juni 2016  |  Femke en Theo Backx, Schijndel

Zeer hulpvaardige adviseur gesproken. In de showroom in Sint Oedenrode werden wij vriendelijk ontvangen. Helaas daar niet de keuken die we wilden hebben maar je kon wel alle apparatuur en frontjes en handvatten e.d. zien. Er is toen een ontwerp gemaakt met de door ons uitgekozen kleur en apparatuur. We wilden nog wel even nadenken en hebben nog gekeken of het elders goedkoper zou zijn maar dat was zeker niet het geval. Na een week de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Geen spijt van.

 

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage:

Richard de Bree : Den Bosch

27 juni 2016  |  Richard de Bree : Den Bosch

Wij hebben een afspraak in de showroom gehad met Veroni. Erg fijn advies gekregen en keuze moeten maken uit het enorme aanbod van keukens. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer, maar gelukkig een geweldige keuken kunnen uitzoeken. De keuken is perfect gemonteerd en voldoet aan onze verwachtingen. Dus een blije klant erbij 🙂

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Pieter

19 juni 2016  |  Pieter

Helemaal top

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

G. van der Vlist

19 juni 2016  |  G. van der Vlist

leuk gesprek, professioneel advies, mooie kwaliteit keuken tegen een hele goede prijs. Keuken zelf opgehaald en gemonteerd.

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: nvt

Rob en Claudia, Tilburg

8 juni 2016  |  Rob en Claudia, Tilburg

Zoals beloofd hierbij onze ervaring. Omdat wij zeer kritisch zijn en graag willen vergelijken hebben wij een meerdere keukenzaken bezocht waar we niet konden slagen of waar we geen goed gevoel bij hadden. Ik ben zelf ondernemer en ik moet zeggen dat de klantvriendelijkheid in de gemiddelde keukenzaak ver te wensen over laat. Zeker als je na een advies er nog even over na wilt denken wordt je bijna letterlijk gedwongen om te tekenen, krijg je uit het niets korting, zelfs de manager wordt er bij gehaald om je maar te laten tekenen. Persoonlijk vind ik dit een hele vreemde manier van zaken doen. Onze afspraak bij dkw dus enigszins wantrouwend ingegaan. Ik moet zeggen dat wij vanaf het begin af aan al een beter gevoel hadden. We zijn op een nette manier goed te woord gestaan en we hadden het gevoel dat er oprecht naar ons werd geluisterd en meegedacht.

Uiteindelijk hebben wij de keuken gekocht, niet alleen door het prettige advies maar mede ook door de kwaliteit en prijstelling van de keuken, die ondanks dat we gekozen hebben voor een extra luxe ingebouwde stoomoven ( ik zou trouwens iedereen een stoomoven aanraden, werkt super!) wij nog ver onder de prijs uitkwamen in vergelijking met de andere bezochte keukenzaken. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat bij de aflevering van de keuken een greep van een bovenkastje miste. Gelukkig prima opgelost omdat de volgende dag een medewerker speciaal langs is gekomen om deze greep langs te brengen en te instaleren. Zo hoort een bedrijf te werken en dat verwacht ik ook als je zoveel geld uitgeeft. Conclusie: wij zijn helemaal content en willen en kunnen hierbij Duitse keukenwereld aanraden.

Met vriendelijke groet,

Rob en Claudia

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4

Bert van der Laar

5 juni 2016  |  Bert van der Laar

Bij Duitse keukenwereld samen met mijn vrouw een keuken gekocht. Ik ben goed te spreken over de deskundigheid van de adviseur (Roy) die alle tijd heeft genomen en naar onze wensen heeft geluisterd om voor ons een geweldige keuken samen te stellen. Goede kwaliteit keuken en inbouwapparatuur met goede prijzen en binnen ons budget. De aflevering en montage was correct en alles zonder problemen en netjes geïnstalleerd. Wij zijn tevreden en blij met het eindresultaat.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Familie de Vries

28 april 2016  |  Familie Van den Boogaard

Hallo Roy,

Super bedankt voor het fijne advies. Wij zullen je ook aanraden binnen onze familie en vrienden.

 

Groetjes,
Angelique

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5

Willem Jan Struber

12 april 2016  |  Willem Jan Struber

Erg goed geholpen door Carlos. Van de 1ste afspraak tot de uiteindelijke levering, verder geen aan of opmerkingen

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 4  |  montage: 5

Afspraak aanvragen

Kennismaken met Duitse Keukenwereld? Vul uw gegevens in en we bellen u om een afspraak in te plannen.

Geen ongevraagde reclame, we zoeken eenmalig contact voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.