Keuken Op Maat

Een keuken op maat:

Elke woning, elke wens en dus elke keuken is uniek. Het maakt niet uit of u een grote of kleine keuken heeft. Bij Duitse keukenwereld wordt elke keuken voor u persoonlijk op maat ontworpen en geleverd. U bent dus niet gebonden aan standaardafmetingen waardoor u de beschikbare ruimte optimaal kunt gebruiken. Doordat uw keuken en ruimte precies opgemeten wordt is het mogelijk elke vierkante meter op een perfecte manier te benutten en een functie te geven.

Bij een keuken op maat geeft u uw wensen aan en kiest u zelf de kleur(en) en de stijl die bij u past: modern, landelijke, klassieke of tijdloos.

U kiest zelf binnen welk budget u uw keuken wilt realiseren. Richt u de keuken voordelig in of kiest u juist voor luxe, wat voor werkblad en welke apparatuur. Wij vertellen u graag over de nieuwste technische ontwikkelingen op kookgebied en laten u graag zien wat er mogelijk is als het gaat om een keuken op maat.

Uw smaak en wensen staan centraal. U bepaald aan welke eisen en wensen uw  keuken moet voldoen. Uiteraard staat ons team klaar om met u mee te denken en persoonlijk te adviseren om zo de juiste keuzes te maken en uw droomkeuken te kunnen realiseren. Zo passen wij ook samen met u het ontwerp aan waarbij wij rekening houden met belangrijke zaken zoals lichtinval en bouwstijl.

Als alles in kaart is gebracht kunnen wij u door middel van een 3D- ontwerp laten zien hoe uw keuken in een concreet ontwerp op maat er uit komt te zien.

 

Afspraak aanvragen

Kennismaken met Duitse Keukenwereld? Vul uw gegevens in en we bellen u om een afspraak in te plannen.

Geen ongevraagde reclame, we zoeken eenmalig contact voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.