Over Duitse Keukenwereld

  • Duitse Keukenwereld staat voor de beste prijs
  • Duitse Keukenwereld staat voor de snelste levering
  • Duitse Keukenwereld staat voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis
  • Duitse Keukenwereld staat voor jarenlange garanties

Daarom kopen bij Duitse Keukenwereld

U kunt bij ons een keuken kopen volgens het oerdegelijke Duitse recept. We schakelen snel met gerenommeerde Duitse keukenproducenten die al ruim honderd jaar ervaring hebben. Ook werken we met nagenoeg alle leveranciers van eersteklas keukenapparatuur.

Onze kostenbesparende werkwijze

We werken uitsluitend op afspraak zodat u nooit op ons hoeft te wachten en onze adviseurs zich nooit hoeven te vervelen. We stoppen geen geld in reclames of promotiedoeleinden. We hebben het vertrouwen dat u ons weet te vinden op basis van onze expertise op het gebied van Duitse keukens, ons netwerk, onze jarenlange ervaring en de extreem lage servicekosten.

Omdat iedere wens, iedere woning en dus iedere keukenmontage uniek is betaalt u alleen voor de daadwerkelijke kosten, toegespitst op uw keuken. We hanteren dus geen standaardprijzen met ingebouwde marge. Het is ook mogelijk om een keuken in zijn geheel bij ons af te halen als u zelf uit de voeten kunt met de montage ervan.

Garanties

  • We leveren 5 jaar garantie op meubels
  • We leveren 2 tot 5  jaar garantie op apparatuur
  • Er staat altijd een servicemonteur klaar als u tegen problemen aan loopt
  • Wij werken onder CBW voorwaarden: Kopen bij een CBW-erkend bedrijf biedt u als klant vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Zo hanteren wij algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.
  • Als extra service en waarborg werken wij met het Safe betalingssysteem: SAFE is een online betaaldienst waarbij u de aankoop van uw keuken via SAFE betaalt. Uw geld wordt dan op de rekening van de Stichting Derdengelden SAFE gewaarborgd, totdat uw aankoop is geleverd en door u akkoord is bevonden.

Afspraak aanvragen

Kennismaken met Duitse Keukenwereld? Vul uw gegevens in en we bellen u om een afspraak in te plannen.

Geen ongevraagde reclame, we zoeken eenmalig contact voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.