Kostenbesparende werkwijze

We bieden de beste keukens voor de scherpste prijzen. Hoe we dat doen is simpel: we hanteren geen poespas. Als u een offerte bij ons aanvraagt krijgt u direct een eerlijke prijs. Daar onderhandelen wij niet over.

Online

We werken grotendeels online en kopen geen dure radio- of televisiereclames. We hebben het vertrouwen dat u ons weet te vinden op het moment dat ú daar behoefte aan heeft.

Afspraak

We werken uitsluitend op afspraak zodat u nooit op ons hoeft te wachten en onze adviseurs zich nooit hoeven te vervelen. Dat betekent ook dat wij geen continue showroombezetting hebben en dat is direct van invloed op de prijs.

Efficiënte productie en logistiek

Onze Duitse keukenfabrikanten werken met maximaal geoptimaliseerde processen en doen dat op grote schaal. Dat betekent extreme efficiëntie, en dus een kostenbesparend productieproces. We plaatsen de keukens direct zodra ze van de fabriek komen waardoor er minimale logistiek aan te pas komt.

Lage servicekosten

Omdat iedere wens, iedere woning en dus iedere keukenmontage uniek is betaalt u alleen voor de daadwerkelijke kosten, toegespitst op úw keuken. Het is mogelijk om een keuken in zijn geheel bij ons af te halen als u zelf uit de voeten kunt met de montage ervan. We hanteren dus geen standaardprijzen met ingebouwde marge. Duitse keukens zijn van kwaliteit, degelijk en duurzaam: er gaat nauwelijks iets kapot. Zo blijven de servicekosten minimaal.

Stappenplan

  • Zodra u online een formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op. We maken een afspraak voor een bezoek in onze showroom of desgewenst bij u thuis. Tijdens de afspraak worden alle wensen met u doorgenomen. Denk aan de afmetingen van de plek waarop de keuken komt te staan, maar ook de stijl en kleuren komen aan de orde.
  • We maken van uw wensen een 3D-tekening.
  • Vervolgens beslist u zelf hoe de keuken geleverd en/of gemonteerd wordt. De keukenkasten zijn alvast voorgemonteerd. De keuken komt sowieso niet als een bouwpakket.
  • Tot slot kunt u nog jaren bij ons terecht voor service en garantie. We leveren vijf jaar garantie op meubels en twee tot vijf jaar garantie op apparatuur. En er staat altijd een servicemonteur voor u klaar als u tegen problemen aan loopt.

Afspraak aanvragen

Kennismaken met Duitse Keukenwereld? Vul uw gegevens in en we bellen u om een afspraak in te plannen.

Geen ongevraagde reclame, we zoeken eenmalig contact voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.